top of page
Image by Scott Graham

Voor de accountant 

Samen met u verkennen we de kansen en mogelijkheden van uw cliënt, wanneer deze in zwaar weer terecht is gekomen of er om een andere reden een reorganisatie plaats moet vinden. Wij stellen onze expertise en ervaring als aanvulling op uw dienstverlening ter beschikking. Wij hebben een netwerk van financiers en informal investors. 

canadian lawyer in toga, reading from a

Voor de advocaat

 

Wij kunnen handen en voeten geven aan reorganisaties. Wij voorkomen dat mens, kennis en kapitaal vernietigd wordt. Als jurist, accountant en bankier hebben we de ervaring bij bijzonder beheer (aandacht). Als manager kunnen wij in de fase van doorstart, geheel of gedeeltelijke liquidatie het proces managen. Wij werken vanuit de overtuiging dat in vrijwel elke onderneming een kern van levensvatbaarheid zit.

 

Samen met ons geeft u aan uw praktijk een extra dimensie.

Image by Markus Spiske

Voor de informal investors

 

Wanneer een relatie met de bankier stuk loopt - om wat voor reden dan ook-  zullen de bank en de ondernemer het niet prettig vinden om de zekerheden uit te gaan winnen door liquidatie van de onderneming. 

Een mooiere oplossing is wanneer de positie van de financier op het niveau van deze liquidatiewaarde wordt afgekocht. Met de afkoop kan de onderneming worden voortgezet, de bank bespaart onnodige kosten en een negatief imago. En de private investor krijgt een mooi rendement. 

 

De Winston Group beschikt over een uitgebreid netwerk van informal investors die bereid en in staat zijn een dergelijke rol te vervullen, ongeacht branche, sector of type onderneming. Van belang is dat het bedrijf toekomstperspectief heeft en er toereikende zekerheden kunnen worden gesteld.

Voor de account
Voor de advocaat
Voor de informal investors
wolkenkrabbers

Voor de financiers

 

Financieren is een vak. Het oude bankkrediet moet steeds meer plaats bieden aan andere vormen van financiering.

Door stapelfinancieringen ontbreekt de regie en heeft elke financier op zijn of haar manier informatie nodig om het krediet te monitoren. Samen met de accountant kunnen wij dit proces in kaart brengen, begeleiden en monitoren. Wij doen dat in opdracht voor u maar voor rekening van uw klant.

 

Wij ontzorgen u en beperken uw kredietkosten.

Voor de financier

Neem contact op

Bedankt voor uw inzending!

Winston Group.png
bottom of page